Home > Online > Adio Hi5, bun venit Facebook

Adio Hi5, bun venit Facebook

Din ce in ce mai multa lume renunta la contul dupa Hi5, dupa atatia ani in care si-a pus pozele acolo a dat commenturi si cam atat, a da si hi5-uri acum lumea incepe sa uite de Hi5 si cam 90% din care au avut Hi5 au si Facebook acum dar aproape tot asa de multi au renuntat la Hi5, eu unul am Facebook dar nu mi-am sters contul dupa Hi5 pentru ca ma joc acolo si cam atat, numai pentru joaca il mai tin si chiar daca nu m-as fi jucat cu siguranta nu l-as fi sters.

De ce toata lumea vine pe Facebook, bai eu unul cred ca pentru singurul fapt ca e la moda si e la fel ca Hi5-ul dar cu mai multe in plus, uite spre exemplu Wall-ul pe Facebook mi se pare genial iar butonul de Like a facut revolutie, pe Hi5 dadeai comment la poza dar pe Facebook poti sa dai commet si Like un fel de ‘ba imi place poza dar mie sila sa iti scriu asta” si e chiar amuzant.

Acum nu se mai face colectie de commenturi cum se facea pe hi5, pe Facebook se face colectie de Like-uri : “fata eu la poza de la profil am x Like-uri, tu nu ai atatea” ( discutie auzita de mine intre doua fete ), da lumea este inebunita dupa Facebook si cred ca sunt unul dintre ei pentru ca intru in fiecare zi sa vad ce mai este nou pe Facebook.

Cateva lucruri care imi plac la facebook : Wall-ul, Events, aplicatiile care nu se gasesc pe Hi5 si nu in ultimul rand fan page-urile de la care primesti mai toate noutatile despre un artist.

Nu zic ca Hi5 e gata, pentru ca mai sunt multe persoane care inca folosesc, dar incet incet vine sfarsitul lui… asta daca nu se gandesc cei de la Hi5 sa faca ceva revolutionar.

Advertisements
Categories: Online Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: